Αυτό είναι δοκιμαστικό κατάστημα. Καμία παραγγελία δεν θα εκπληρωθεί.

Zhermack

Το οδοντιατρικο τμήμα είναι η βασική επιχείρηση του ομίλου της Zhermack με δυνατότητα να παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων για επαγγελματίες του κλάδου.

Συστήματα που απλοποιούν τις διαδικασίες σε οδοντιατρεία και εργαστήρια. Εξοπλισμός, αναλώσιμα και λύσεις για τον έλεγχο των λοιμώξεων, ειδικά σχεδιασμένος για να βοηθά τους επαγγελματίες στην καθημερινή τους εργασία.

Είναι ένας συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Είναι μια εταιρεία δομημένη ώστε να διασφαλίζει τη συμμόρφωση των υπηρεσιών και των προϊόντων της με τις υψηλότερες, ποιοτικές και αυστηρότερες απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο, ώστε να επιτρέπει στους συνεργάτες της να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση με ηρεμία. Η υιοθέτηση ενός ισχυρού και αξιόπιστου συστήματος ελέγχου της επιτρέπει να συμμορφώνεται με τους πιο προηγμένους διεθνείς κανονισμούς σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση (όπως το διάταγμα 231/2001 στην Ιταλία και οι αμερικανικές πράξεις SOX).

Με μότο της εταιρείας "Ξεκινάμε από πρώτες ύλες, όπου κι αν πηγαίνουμε...." η Zhermack είναι μια εταιρεία που ήδη κάνει τη διαφορά στον οδοντιατρικό κλάδο, αλλά και που μας επιφυλάσσει ιδιαίτερα προϊόντα στο μέλλον.

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.