Αυτό είναι δοκιμαστικό κατάστημα. Καμία παραγγελία δεν θα εκπληρωθεί.

Septodont

Η Septodont είναι μια γαλλική εταιρεία φαρμακευτικών, οδοντιατρικών και ιατρικών σκευασμάτων και ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή αναλώσιμων προϊόντων.

Έχει την έδρα της στο Saint-Maur-des-Fossés στη Γαλλία και  ιδρύθηκε το 1932 από την Annie & Nestor Schiller. Στη δεκαετία του 1950 και του 1960, υπό την ηγεσία του Henri Schiller, η Septodont άρχισε να εστιάζει στην οδοντιατρική θεραπεία και να επικεντρώνεται στην οδοντική αναισθησία με τοπικά αναισθητικά σε φυσίγγια μίας χρήσης. Πέρα από ταυτό, επένδυσε στην έρευνα και ανάπτυξη σε βιοδραστικές και βιοσυμβατές θεραπευτικές λύσεις.

Η Septodont απέκτησε 2 εταιρείες στη Βραζιλία, την πρώτη TDV το 2014 για αποκαταστατικό υλικό και την DLA το 2016 για ενέσιμα αναισθητικά. Η εταιρεία απέκτησε επίσης την εταιρεία Duoject το 2015, μια καναδική εταιρεία αφιερωμένη στο σχεδιασμό συσκευών ένεσης και άνοιξε το 2016 μια νέα μονάδα παραγωγής ενέσιμων αναισθητικών στην έδρα της στο Saint-Maur-des-Fossés στη Γαλλία.

Πέρα από τον οδοντιατρικό τομέα, μέσω της θυγατρικής της Novocol Healthcare, η Septodont είναι επίσης αφιερωμένη στη συνεργασία με εταιρείες φαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών.

Η Septodont παραμένει σήμερα 100% οικογενειακή επιχείρηση υπό την ηγεσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Olivier Schiller.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

2 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

2 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση